Een persbericht schrijven

Je hebt een nieuwtje. Dat iedereen moet weten. 

Je hebt een nieuwtje. Dat iedereen moet weten.

 

Of een product waar niemand meer zonder kan. Hoe breng je de 'hele wereld' ervan op de hoogte? Met een bericht aan de media. Een persbericht. Laat mij het voor je schrijven. Ik heb er ervaring mee.
Meer Post...

Ziek is (vr)eten

Dan staan er dingen op mijn verlanglijst waar ik normaal gesproken niet naar taal. Chips bijvoorbeeld. En soep. Kippensoep schijnt een probaat middel te zijn tegen griep en verkoudheid. Waar dat vandaan komt weet ik
Lees verder

Een persbericht schrijven

Je hebt een nieuwtje. Dat iedereen moet weten.   Of een product waar niemand meer zonder kan. Hoe breng je de 'hele wereld' ervan op de hoogte? Met een bericht aan de media. Een persbericht. Laat mij het voor je
Lees verder

Wat is copywriting?

Of de student die blij wordt van ‘gratis’ en ‘laagste prijsgarantie’. De surfer die ‘gegarandeerde wind’ wil en de motorrijder die valt voor ‘haarspeldbochten’. Van belang is het gesprek voorafgaand aan
Lees verder

Get the click...

Ofwel: waar in de tekst van je website is die banaan? Waar mag ik drukken? Ik wil bestellen, aanmelden, meer weten, meedoen.  Heb je geen banaan, zoals Aartjan het noemt, dan heb je geen klik. Of in ieder geval, het
Lees verder