Get the click...

Inhuren of zelf doen?

Natuurlijk kun je zelf wel een tekst schrijven. Je beheerst de Nederlandse taal, weet een d van een t te onderscheiden, je ‘vrienden’ reageren altijd enthousiast op je Facebook-posts. Waarom een tekstschrijver inhuren? 
Ik ben de laatste om te zeggen dat je het niet kunt. Jij weet beter dan wie dan ook waarom  jouw product of dienst de allerbeste is. Maar…

Ik heb twee vragen

Vraag 1:
Kun jij iets zo onder woorden brengen dat ook echt duidelijk wordt hoe het voelt? 

Vraag 2:
Wat kost jij per uur? 45, 65, 80, 120, 200 euro? Ik sta een beetje aan het begin van het rijtje.
Doet er niet toe. Maar wat vraag jij? 
Want picture this. Je gaat er lekker voor zitten: laptop open, even een tekst tikken. Goed, waar begin je? Wat wil je vertellen? Je bent alweer een uur verder en nog niet veel opgeschoten. Hoeveel euro per uur kostte je ook alweer…? 

Doe je voordeel met een paar gratis tips en trucs.

Dit is wat ik voor je doe

Hanke Prijs

Op een seminar over ondernemen werd me ooit de vraag gesteld: ‘wat doe je nu en wat is het cijfer dat je daarvoor geeft?’ Alles onder 7 of 8 moest je afstoten, werd me verteld.


Ziek is (vr)eten

Als ik ziek ben, dan gebeuren er rare dingen met me. Ik bedoel niet als ik een beetje ziek ben, maar echt ellendig. Zo ziek dat je alleen nog wilt slapen. En eten in mijn geval.  

Wat is copywriting?

Copywriting wil niets anders zeggen dan teksten zo in elkaar zetten dat ze een bepaalde doelgroep aanspreken. Dus de luxe hotelbezoeker die je verleidt met ‘comfort’, ‘gebruik van wellness’ en een ‘uitgebreid ontbijt op de kamer’. 

Contact

Meer weten? Offerte op maat? Stuur een mail en ik reageer zo snel ik kan.
Kantoor aan zee
Dam 1-3
1778 KV Westerland
Afspreken
Bel me mobiel
06 12 951 964
Stuur een mailtje

Wat kost een tekstschrijver?